Teknoloji

Vodafone'den içerik üreticilere yeni hizmet

Vodafone Türkiye, içerik üreten kurumlar için yepyeni bir hizmeti pazara sundu. İSTANBUL (İGFA) - Vodafone Türkiye, yeni Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı (CDN) hizmetini Medya ve Video İçerik Sağlayıcıları, Bankacılık ve Finans, Onl...

4 Mayıs 2022 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 338 kez okunmuştur

Vodafone'den içerik üreticilere yeni hizmet
Vodafone'den içerik üreticilere yeni hizmet

Vodafone Türkiye, içerik üreten kurumlar için yepyeni bir hizmeti pazara sundu.

İSTANBUL (İGFA) - Vodafone Türkiye, yeni Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı (CDN) hizmetini Medya ve Video İçerik Sağlayıcıları, Bankacılık ve Finans, Online Eğitim, E-Ticaret, Online Oyun gibi farklı sektörlerdeki içerik üreticilerinin kullanımına sundu.

Yüksek performansa sahip Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı teknolojisiyle, Türkiye’deki içerik üreticilerinin servis kalitesini artırmasına büyük katkı sağlayacak Vodafone, böylelikle hızlı içerik indirme ve video hızlandırma gibi yetkinliklerle tüm internet kullanıcılarının deneyimini de iyileştirecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici, hızla artan dijitalleşme ve gelişen internet servisleri, Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı hizmetinin önemini daha da arttırdığını kaydetti. Çok farklı sektörlerde içerik üreten müşteriler için Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı hizmetini başlattıklarını belirten Gemici, "Bu hizmetin dijital Türkiye hedefimiz doğrultusunda atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Aynı zamanda bu hizmetle bireysel müşterilerimizin içerik sağlayıcılardan aldıkları hizmet kalitesini de önemli oranda artırmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, deneyimli teknoloji ekibimiz ve güçlü altyapımız ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız