Güncel

Trendyol, Avrupa girişimlerinde yer alan tek Türk şirketi oldu

Avrupa’nın en etkili teknoloji yayınlarından Tech.eu’nun, 2021 yılındaki Avrupa'nın en büyük 20 yatırımını açıkladığı listede Türkiye’den yer alan tek şirket Trendyol oldu. Trendyol, İngiltere, Almanya, Fransa’daki önemli tekn...

24 Aralık 2021 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 203 kez okunmuştur

Trendyol, Avrupa girişimlerinde yer alan tek Türk şirketi oldu
Trendyol, Avrupa girişimlerinde yer alan tek Türk şirketi oldu

Avrupa’nın en etkili teknoloji yayınlarından Tech.eu’nun, 2021 yılındaki Avrupa'nın en büyük 20 yatırımını açıkladığı listede Türkiye’den yer alan tek şirket Trendyol oldu. Trendyol, İngiltere, Almanya, Fransa’daki önemli teknoloji girişimlerinin önüne geçerek listeye üçüncü sıradan girdi.

Avrupa’nın önemli teknoloji yayınlarından Tech.eu, 2021 yılındaki Avrupa’nın en büyük 20 yatırımını açıkladı. Trendyol, İngiltere, Almanya, Fransa’dan önemli teknoloji girişimlerinin önüne geçerek listeye üçüncü sıradan girdi.

Listede yer alan tek Türk şirketi  Ağustos ayında, son dönemdeki en büyük uluslararası yatırımı Türkiye’ye getiren Trendyol oldu. Tech.eu tarafından yapılan açıklamada Trendyol’un Ağustos ayında gerçekleştirdiği yatırım turu ile ilgili detaylara yer verilirken, Trendyol’un aldığı 1.5 milyar dolar yatırımla Türkiye’nin ilk decacornu olduğuna dikkat çekildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız