Güncel

İstanbul Bostancı Kavşağı'nda kalıcı çözüm

Anadolu Yakası’nda, neredeyse günün her saati trafik sıkışıklığı yaşanan D-100 Karayolu ( E-5) Bostancı kavşağında sürücüler artık daha rahat ilerleyecek.İSTANBUL (İGFA)- İBB, Bostancı ile Kayışdağı’nı kesintisiz şekilde b...

17 Şubat 2022 Saat: 15:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 187 kez okunmuştur

İstanbul Bostancı Kavşağı'nda kalıcı çözüm
İstanbul Bostancı Kavşağı'nda kalıcı çözüm

Anadolu Yakası’nda, neredeyse günün her saati trafik sıkışıklığı yaşanan D-100 Karayolu ( E-5) Bostancı kavşağında sürücüler artık daha rahat ilerleyecek.

İSTANBUL (İGFA)- İBB, Bostancı ile Kayışdağı’nı kesintisiz şekilde birbirine bağlayan alt geçit çalışmasını 21 Şubat Pazartesi günü tamamlıyor. Çalışma sebebiyle Kadıköy-Maltepe arasında karşılıklı yaşanan trafik yoğunluğu azalacak. Aralık ayında başlayan çalışma kesintisiz şekilde sürdü. Kartal-Harem ve Harem-Kartal istikametinde yürütülen imalatlar tamamlandı. Bu süre içinde servis yolundan sağlanan D-100 ( E-5) Karayolu trafiği Pazartesi itibariyle normal güzergâhına alınacak. 

TRAFİK RAHATLAYACAK

Alt geçit ve yan yolun tamamlanmasıyla Bostancı ve Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlanacak. D-100 karayolu Bostancı ve Küçükyalı kavşaklarında trafik yoğunluğunda gözle görülür bir azalma bekleniyor.
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız