Spor

Sakaryalı atletizmciler rakip tanımıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu’nda önemli başarılara imza attı. Toplamda 3 sporcunun katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde şampiyonluk ve dereceler geldi.SAKARYA (İGFA) - ...

7 Kasım 2023 Saat: 15:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 75 kez okunmuştur

Sakaryalı atletizmciler rakip tanımıyor
Sakaryalı atletizmciler rakip tanımıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu’nda önemli başarılara imza attı. Toplamda 3 sporcunun katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde şampiyonluk ve dereceler geldi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm sporcuları, Ankara’da düzenlenen 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu’nda boy gösterdi.

İki farklı kategoride düzenlenen yarışlara, yarı maratona 130 sporcu, 10 kilometre yarışlarına ise 486 sporcu katılım sağladı. Antik Kent Gordion Dünya Mirası Şehri Polatlı’da yapılan yarışlarda sporculardan Ali Turan 60-64 yaş grubu 21 kilometre koşusunda birinci, genel klasmanda ise 13. olarak önemli bir başarıya imza attı.

Maratona katılan diğer sporculardan İsa Yardımcı, 30-34 yaş grubu 10 kilometre koşusunda ikinci olurken, 35-39 yaş grubu 10 kilometre koşusunda ise Celal Yardımcı ise yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız