Güncel

Prof. Dr. Emin Balkan'dan BALKANTÜRKSİAD'a ziyaret

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan, Balkan Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.BURSA (İGFA)- Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balkan Göçmenl...

2 Mart 2022 Saat: 17:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 356 kez okunmuştur

Prof. Dr. Emin Balkan'dan BALKANTÜRKSİAD'a ziyaret
Prof. Dr. Emin Balkan'dan BALKANTÜRKSİAD'a ziyaret

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan, Balkan Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA)- Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan ve ekibi, Balkan Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ne ziyarette bulundu.

BALKANTÜRKSİAD kurucu üyelerinden Prof. Dr. Emin Balkan ve ekibi, Balkan camiasının sorunları ile bu sorunlara yönelik projeler ve hedefler üzerine BALKANTÜRKSİAD Başkanı Sn. Fatih Şakir ve ekibi ile istişarede bulunduklarını belirtti. Prof. Dr. Emin Balkan, "Her zaman BAL-GÖÇ’ ün yanında olacaklarını dile getiren BALKANTÜRKSİAD Başkanı Sn. Fatih Şakir ve ekibine gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyetleri için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız