Yaşam

Muğla'da yağışlar barajlara yaramadı

Muğla’da son günlerde yaşanan yağmur yağışı sonrası geçen yıl aralık ayına göre Mumcular barajı yüzde 3 arttı. Seviyeler geçen yıla göre bir miktar artsa da istenilen düzeye ulaşmadı. MUĞLA (İGFA) - Muğla’da yaz mevsiminde ar...

17 Aralık 2021 Saat: 16:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 247 kez okunmuştur

Muğla'da yağışlar barajlara yaramadı
Muğla'da yağışlar barajlara yaramadı

Muğla’da son günlerde yaşanan yağmur yağışı sonrası geçen yıl aralık ayına göre Mumcular barajı yüzde 3 arttı. Seviyeler geçen yıla göre bir miktar artsa da istenilen düzeye ulaşmadı.

MUĞLA (İGFA) - Muğla’da yaz mevsiminde artan kuraklık sonrası kışın beklenen yağışlar yüz güldürmedi. Baraj seviyeleri geçtiğimiz yıla oranla bir miktar artış gösterse de istenilen seviyeye ulaşmadı.

İl genelinde son bir aydır yaşanan yağışlar sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünden alınan baraj oran bilgilerine göre, kuraklıktan en çok etkilenen Mumcular barajı geçen yılın Aralık ayına göre sadece yüzde 3 arttı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında iklim değişikliğinin etkilerinin devam ettiği belirtilirken, vatandaşların su tasarrufu konusunda daha dikkatli olmaları istendi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız