Güncel

Muş'ta öğretmene soruşturma!

Muş'un Bulanık ilçesinde sosyal medya hesabı üzerinden öğrenciler hakkında uygun olmayan paylaşımda bulunan ve tepki çeken öğretmen hakkında Valilik tarafından idari işlem başlatıldı.MUŞ (İGFA) - Muş Valiliği'nden yapılan açıklam...

3 Mart 2022 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 208 kez okunmuştur

Muş'ta öğretmene soruşturma!
Muş'ta öğretmene soruşturma!

Muş'un Bulanık ilçesinde sosyal medya hesabı üzerinden öğrenciler hakkında uygun olmayan paylaşımda bulunan ve tepki çeken öğretmen hakkında Valilik tarafından idari işlem başlatıldı.

MUŞ (İGFA) - Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bulanık ilçesinde görevli bir öğretmen tarafından sosyal medyada uygun olmayan paylaşımda bulunulduğuna dikkati çekilerek, "Valiliğimizce kişi hakkında idari tahkikat açılmış. Sözleşmeli statüde olan kişinin tedbiren sözleşmesinin askıya alınmasına yönelik işleme başlanmıştır” denildi.

Hatırlanacağı gibi, Hafize Dal adlı kullanıcı, sosyal medya hesabı üzerinden, “Ben de tertemiz mis gibi çocuklarla ders yapmak istiyorum. Doğuda temizlik nedir bilmeyen çocuklar içerisinde hastalıklarla boğuşmak istemiyorum… Öğretmene değer verilmeyen bu ülkede öğretmen olduğum için çok pişmanım… 4 sene bu hataya mahkum edilmek istemiyorum...” paylaşımında bulunmuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız