Yaşam

MASKİ'den sağanak yağış tehdidine önlem

Ani ve aşırı yağış tehdidine karşı teyakkuzda olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen mahallesindeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.M...

21 Ocak 2024 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 49 kez okunmuştur

MASKİ'den sağanak yağış tehdidine önlem
MASKİ'den sağanak yağış tehdidine önlem

Ani ve aşırı yağış tehdidine karşı teyakkuzda olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen mahallesindeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak son günlerde ilimizde etkisini gösteren sağanak yağış tehdidine karşı önlem almak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda il genelinde dere temizliklerine ağırlık veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen mahallesindeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, derenin düzenli akışını sağladı. Çevre sakinleri de çalışmalardan dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız