Güncel

Manisa Zabıtası'ndan Ramazan öncesi denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan ayı öncesinde il merkezindeki fırınlarda ruhsat, fiyat, gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. MANİSA (İGFA) - Vatandaşların haklarının korunması ve sağlık...

22 Mart 2023 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 116 kez okunmuştur

Manisa Zabıtası'ndan Ramazan öncesi denetim
Manisa Zabıtası'ndan Ramazan öncesi denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan ayı öncesinde il merkezindeki fırınlarda ruhsat, fiyat, gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

 MANİSA (İGFA) - Vatandaşların haklarının korunması ve sağlıklı ürün tüketmeleri açısından Ramazan ayı öncesinde denetimler gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen denetimlerde il merkezindeki fırınlar kontrol edildi. Denetimlerde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları ile ürünlerin fiyatı, gramı ve hijyen kontrolü yapıldı.

Denetimler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, “Ekiplerimiz, il merkezindeki fırınlarda denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlarımızın aldıkları ürünlerin gramajı, fiyatı, çalışma ortamındaki hijyen kuralları ve işyeri ruhsatları kontrol edildi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak kontrollerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız