Spor

Manisa'da potaya ilgi

Genç bireyleri spora yönlendirerek hem geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek hem de gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışan Manisa BBSK’nın Basketbol Yaz Spor Okulu bu yıl da yoğun ilgi gördü.MANİSA (İGFA) - ...

29 Haziran 2022 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 145 kez okunmuştur

Manisa'da potaya ilgi
Manisa'da potaya ilgi

Genç bireyleri spora yönlendirerek hem geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek hem de gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışan Manisa BBSK’nın Basketbol Yaz Spor Okulu bu yıl da yoğun ilgi gördü.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yaz spor okullarıyla genç bireylere spor sevgisini aşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda kulüp bünyesinde basketbolda yaz spor okulunda eğitimlere başlandı.

Eğitimler Manisalılar tarafından yoğun ilgi görürken 7-13 yaş gruplarında yaz boyunca kayıtların devam edeceği belirtildi.

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Manisalı ailelerin şu ana kadarki ilgisinden memnun olduklarını belirterek, "Deneyimli eğitmenlerimizle 7-13 yaş gruplarında çocuklarımıza basketbol öğretiyor, spor sevgisi aşılıyoruz. Yetenekli çocuklarımızı da rekabetçi altyapı takımlarımıza hazırlıyoruz. Biz, Manisa BBSK çatısı altında çocuklarımıza basketbolu daha doğrusu sporu sevdirmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız