Yaşam

Kayseri Büyükşehir'den 'kırtasiye' desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımları için başvuruların başladığını duyurdu.Mehmet UZEL (KAYSER...

9 Ağustos 2023 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 82 kez okunmuştur

Kayseri Büyükşehir'den 'kırtasiye' desteği
Kayseri Büyükşehir'den 'kırtasiye' desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımları için başvuruların başladığını duyurdu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğinin en güzel örnekleri sayılabilecek projeler kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılında Kayseri il sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul öğrencisi için 750 TL, ortaokul öğrencisi için 1.000 TL ve lise öğrencisi için 1250 TL olarak kırtasiye yardımı yapılacağını belirtti.

Başvuruların, 7 Ağustos 2023 tarihinde başladığını duyuran Başkan Büyükkılıç, 7 Ağustos ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi www.kayseri.bel.tr adresinde online hizmetler kısmından kırtasiye yardımı başvuru formu üzerinden başvuruların yapılacağını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, geçtiğimiz yıl, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi olan Kayseri il sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 6 bin 277 aileden 11 bin 946 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldığını hatırlattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız