Teknoloji

Kariyer Günleri Ayhan Teltik'i ağırladı

Kayseri Talas Gençlik Merkezi’ndeki ‘Kariyer Günleri’ne İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya misafir oldu.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Gençler ve öğrenciler ile bilgi ev görüş alış...

14 Aralık 2022 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 291 kez okunmuştur

Kariyer Günleri Ayhan Teltik'i ağırladı
Kariyer Günleri Ayhan Teltik'i ağırladı

Kayseri Talas Gençlik Merkezi’ndeki ‘Kariyer Günleri’ne İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya misafir oldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Gençler ve öğrenciler ile bilgi ev görüş alışverişi kapsamında Kayseri'nin Talas Gençlik Merkezi’nde yapılan ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya katıldı. 

EĞİTİMCİLERDEN ÖĞRENCİLERE NASİHATLER

Genç ve öğrenci dostu Büyükşehir Belediyesi’nin yine gençlere yönelik etkinliklerinden olan Kariyer Günleri’nde gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Ayaydın beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Teltik ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilere kariyerlerinde yardımcı olacak nasihatlerde bulunurken, tecrübe, bilgi ve görüşlerini de paylaştılar. 

YAPI DA FARKINDALIK DA BÜYÜKŞEHİR’DEN

Büyükşehir Belediyesi’nin restore ederek gençlerin eğitimi için tahsis ettiği tarihi bina olan Talas Gençlik Merkezi, onlarca öğrenciye hizmet verirken, Büyükşehir merkezin içerisini dolduran farkındalık etkinliklerini de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kariyer Günleri etkinliğine ev sahipliği yapan Talas Gençlik Merkezi, konuk ettiği öğrencilere eğitimci ve bürokratların tecrübeleri ile öğrencilerin kariyerlerinde lazım olacak bilgi ve görüşlerin iletilmesine aracı oldu.

Merkezde gençlerle buluşan İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ile Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, gerek eğitim gerekse bürokrasi konusunda öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak, sohbet ettiler. Bu imkânın öğrencilere sunulmasından ve eğitime verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Teltik ve Kaya, öğrencilere bu fırsattan istifade etmelerini önerdi.

Talas Gençlik Merkezi’nde eğitimci ve bürokratlarla buluşan öğrenciler ise merkezin faaliyetleri ve kendilerine sunulan hizmetler dolayısıyla Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini sundular.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız