Güncel

Kardeş şehirlerden Gaziantep'e anlamlı etkinlik

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) kardeş şehirlerindeki müzisyenler dünyanın dört bir yanından “Bahçalarda Mor Meni” türküsünü seslendirerek Gaziantep’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinliklerine ortak oldu.GA...

27 Aralık 2021 Saat: 15:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 176 kez okunmuştur

Kardeş şehirlerden Gaziantep'e anlamlı etkinlik
Kardeş şehirlerden Gaziantep'e anlamlı etkinlik

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) kardeş şehirlerindeki müzisyenler dünyanın dört bir yanından “Bahçalarda Mor Meni” türküsünü seslendirerek Gaziantep’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinliklerine ortak oldu.

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep’in kurtuluşunun 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı, (GAGEV) GBB Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen etkinliklere GBB’nin kardeş şehirleri de dahil oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Belarus, Güney Kore, Fas, Karadağ, Ukrayna, Estonya, Adige Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan kardeş şehirlerindeki müzisyenler, Gaziantep türküsü “Bahçalarda Mor Meni” adlı parçayı seslendirdi, Kurtuluş Günü’nün yıl dönümünde gerçekleştirdikleri etkinlikle destek oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız