Güncel

İzmit'in aylık ambalaj atığı 400 tona ulaştı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri temiz bir İzmit için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürerek kentteki ambalaj atıklarını topluyor.KOCAELİ (İGFA) - İzmit'te 7 a...

5 Mart 2023 Saat: 13:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 103 kez okunmuştur

İzmit'in aylık ambalaj atığı 400 tona ulaştı
İzmit'in aylık ambalaj atığı 400 tona ulaştı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri temiz bir İzmit için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürerek kentteki ambalaj atıklarını topluyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit'te 7 araç ve 21 personel ile ambalaj atıklarını toplama çalışmaları düzenli şekilde sürdüren yerel belediye, özellikle gündüz trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı olan cadde ve sokaklarda ambalaj atıklarını akşam saatlerinde toplayarak geri dönüşüme kazandırıyor.

İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde aylık ambalaj atık miktarı 400 tona ulaştı.

Türkiye için de ekonomik değeri olan atıkları geri dönüşüme kazandıran yerel belediye yetkilileri, çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız