Siyaset

CHP Gemlik Gençlik Kolları bağımlılığa karşı kolları sıvadı

CHP Gemlik Gençlik Kolu'ndan yapılan açıklamada, Gemlik'teki partilerin gençlik kolları madde bağımlılığına karşı mücadeleye davet edildi.BURSA (İGFA) -  Ekonomik sorunlar ve çevresel etkilerin madde kullanımına neden olduğunu belirt...

3 Şubat 2024 Saat: 16:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 51 kez okunmuştur

CHP Gemlik Gençlik Kolları bağımlılığa karşı kolları sıvadı
CHP Gemlik Gençlik Kolları bağımlılığa karşı kolları sıvadı

CHP Gemlik Gençlik Kolu'ndan yapılan açıklamada, Gemlik'teki partilerin gençlik kolları madde bağımlılığına karşı mücadeleye davet edildi.

BURSA (İGFA) -  Ekonomik sorunlar ve çevresel etkilerin madde kullanımına neden olduğunu belirten CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Görkem Hüseyin Erdoğan, "Gemlikli yurttaşlarımızı ve tüm Türkiye'mizi bilinçlendirmek istiyoruz" dedi.
Gençlik Kolları tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:
İlçemizde her yaştan insanın etkilendiği zorlu yaşam şartları, ekonomik problemler sebebiyle madde kullanımının giderek artması, ilçemiz ve ülkemiz adına sosyal kültürel ve sosyal ekonomik bir sıkıntıdır.
Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Gençlik Kolları üyeleri olarak madde kullanımına karşı Gemlik’imizde geniş kitlelere ulaşacak bir farkındalık oluşturup “Uyuşturucuya Hayır, Sağlıklı Yaşama Evet” sloganıyla önce Gemlikli yurttaşlarımız sonra Türkiye’mizi bilinçlendirmek istiyoruz.
Gemlik’imizin siyasi partilerini ve gençlik kollarını bilinçli hareketimiz için birliktelik kurup siyaset üstü bakış açısıyla insan hayatına değer vermeye, etkileşime ve birliğe davet ediyoruz.
Selamlarımız ve saygılarımızla.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız