Spor

Buzdan üç madalya çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Bulgaristan’daki Denkova Staviski Kupası Artistik Buz Pateni Yarışması’nda bir altın ve iki gümüş madalya kazandı.İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençli...

14 Kasım 2023 Saat: 08:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 63 kez okunmuştur

Buzdan üç madalya çıktı
Buzdan üç madalya çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Bulgaristan’daki Denkova Staviski Kupası Artistik Buz Pateni Yarışması’nda bir altın ve iki gümüş madalya kazandı.

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü buz pateni sporcuları Doğa Güner, İpek Kara ve Dimitrii Mekhanova, Bulgaristan’dan üç madalya ile döndü. Uluslararası Buz Pateni Birliği tarafından Bulgaristan’da düzenlenen Sofia Denkova Staviski Cup’ta Büyükşehir Belediyesi sporcusu Doğa Güner, Basic Novice Girls (III) kategorisinde birinci oldu. Basic Novice Girls (II) kategorisinde İpek Kara ve Cubs Boys kategorisinde Dimitrii Mekhanova ise ikinci oldu.
 
Intermediate Novice Girls kategorisinde Gökçe Doğa Sezgi 11. ve Duru Çimen ise 19. oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Milli Takım Antrenörü Gamze Güner, “Çok mutluyuz, çok önemli bir başarı elde ettik. Çocuklarımızla ne kadar gururlansak azdır” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız