Güncel

Bursa Osmangazi'de ruhsatsız kahvehaneye mühür

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde denetlemelerini aralıksız sürdürüyor. Yapılan denetimlerde ruhsatsız faaliyet gösterdiği t...

4 Şubat 2023 Saat: 09:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 137 kez okunmuştur

Bursa Osmangazi'de ruhsatsız kahvehaneye mühür
Bursa Osmangazi'de ruhsatsız kahvehaneye mühür

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde denetlemelerini aralıksız sürdürüyor. Yapılan denetimlerde ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen bir kahvehane mühürlendi.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için işyerlerine yönelik ruhsat denetimleri gerçekleştiriyor.

Denetimlerde esnafları ruhsat almaları konusunda uyaran ekipler, Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmayan bir kahvehaneyi mühürledi.

Ruhsatsız faaliyet gösteren kahvehane, mevzuat hükümleri çerçevesinde gerekli şartları yerine getirinceye kadar ticari faaliyetten men edildi. Yetkililer denetimlerin devam edeceğinin bilgisini verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız