Güncel

BOSSEK 'Yeşil Bursa'da 46'ncı yarışa hazırlanıyor

Bursa'da bu yıl 46.’sı düzenlenecek olan Yeşil Bursa Rallisi hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK), Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.BURSA (İGFA) - Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) Ba...

15 Şubat 2022 Saat: 14:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 205 kez okunmuştur

BOSSEK 'Yeşil Bursa'da 46'ncı yarışa hazırlanıyor
BOSSEK 'Yeşil Bursa'da 46'ncı yarışa hazırlanıyor

Bursa'da bu yıl 46.’sı düzenlenecek olan Yeşil Bursa Rallisi hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK), Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

BURSA (İGFA) - Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) Başkanı Mete Pala, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) Başkanı Mete Pala, Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Kerem Karaçor ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedat Çetin de yer aldı. 

Bursa'nın motor sporları alanında yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Canbolat'ı bilgilendiren BOSSEK Başkanı Mete Pala, 50 yıldır faaliyet gösteren Türkiye’nin en eski otomobil sporları kulübü olduklarını belirterek, her yıl düzenli olarak organize ettikleri Yeşil Bursa Rallisi’nin bu yıl 46.’sını gerçekleştireceklerini söyledi.

28 – 29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek iki günlük organizasyonda otomobillerin asfalt zeminli parkurda mücadele edeceğini kaydeden Pala, etap güzergahı oluşturma çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Pala, yarışların yaklaşık 120 kilometre özel etap olmak üzere toplamda yaklaşık 450 kilometrelik alanda gerçekleşeceğini kaydetti.

Bursa Valisi Yakup Canpolat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliğe destek olacaklarını söyledi.

Ziyaret sonunda BOSSEK yöneticileri Vali Canbolat'a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız