Güncel

Bakan Soylu'dan Niğde'de yaralılara ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti'nin Adana'da düzenlediği şenlikten dönen gençleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.NİĞDE (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ni...

22 Mayıs 2022 Saat: 18:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 130 kez okunmuştur

Bakan Soylu'dan Niğde'de yaralılara ziyaret
Bakan Soylu'dan Niğde'de yaralılara ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti'nin Adana'da düzenlediği şenlikten dönen gençleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

NİĞDE (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niiğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek yaralılara 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Niğde Valisi Mustafa Koç'un de eşlik ettiği ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Adana'dan Konya'ya giderken 44 kişiyi taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığını ve herkesi hüzne boğan bir trafik kazasının yaşandığını hatırlatarak, kazanın hemen ardından yetkililerin ve görevlilerin olay yerine gittiğini ve yaralıların ambulanslarla hastanelere sevkinin başladığını belirtti.

"18 kardeşimizin Ereğli Devlet Hastanesi'ne, diğerlerinin de Niğde ve Bor'daki devlet hastanelerine sevkleri gerçekleşti. Kaza yerinde 2 kardeşimizi kaybettik" diyen Bakan Soylu, "Şu anda bir kardeşimiz Kayseri'deki Erciyes Üniversite'mize sevk edildi. Bir kardeşimiz Konya'da yoğun bakımda, üç kardeşimiz de burada yoğun bakımda. Toplamda 28 kardeşimiz gözlem altında. Diğerlerinin hayati tehlikesi söz konusu değil. Yoğun bakımdakileri de bütün imkanlarla beraber doktorlarımız takip ediyor. Tüm imkanları ortaya koymaya çalışıyorlar. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor. Elbette ki acımız büyük" diye konuştu.

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1528337386140229633

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız